torsdag, januari 20, 2011

Bilder Koh Tao och nytt boende

Yeah, da har man landat pa Koh Tao igen for andra gangen. Sprang och letade upp boende och det gick valdigt kvickt. Hade tankt bo pa Ban's igen men priserna dar var INTE OKEJ. Forra veckan hade man fatt betala 400 baht for ett singelrum men nu tog dom 2500 baht. Galet! Pga alla aker hit efter Full Moon och da blir allt genast mkt svarare. Men jag har hittat ett najs rum pa ett stalle som heter S.B Cabana, som jag ar jattenojd med. Verkar frascht och i helt ok standard. Det ar foresten ett dubbelrum med dubbelsang och allt, sa jag har det lyxigt.

Sa jag bor alltsa sjalv nu. Vet inte hur det blir i fortsattningen under resan men just nu har pa Koh Tao kommer vi att bo var for sig. Blir nog bra det ocksa. Det ar sa latt att traffa manniskor (verkligen mkt lattare an man nagonsin hade kunnat forestalla sig!).

Men nu till Full Moon! Det var en GALEN natt. Vet inte om jag kommer saga att den var sa mkt battre an dom 2 natterna innan. Poolpartyna pa Coral ar verkligen grymma och nastan lite mer "sociala" an Full Moon med tanke pa hur mkt folk dar ar.

Iaf, vi forfestade med schweizarpolarna, Dave fran England och aussiefolket pa Coral dar vi aven malade oss och hade riktigt kul! Som ni ser pa bilderna nertill sa ar det ganska fargglatt, och typ alla ser ut sahar. Skitcoolt! Sen drog vi iaf hela ganget mot Full Moon-stranden och vi hade sagt tidigare att vi absolut inte fick bli av med varanda for da skulle vi formodligen inte hitta varandra igen. Val framme blev jag av med alla. Men efter ca 15 min hitta jag Emma och en av killarna fran Aussie och helt plotsligt sa var en annan aussiekille, Adam, oxa dar. Awesome!

Vi gick och borjade dansa och efter ca 10 min sa skulle jag kolla mobilen som lag i min axelvaska och upptackte att min planbok var borta. Jag tror jag skrek "FUCK" typ 100 ggr innan jag hitta planboken pa marken, utan innehall forstas. Bade korkort, visa-kort och pengar borta. Sprang in pa 7 eleven och ringde Jim kvickt som attans sa han kunde ringa och sparra mitt kort. Inga pengar uttagna sa det var ju tur.. i oturen. Bolade en skvatt dar inne pa golvet och da kom dar fram 2 svenska tjejer till mig och forsokte trosta mig, gav mig 100 baht sa jag iaf hade till lite mat. MKT fina medmanniskor - tack! Sen forsokte jag slappa det hela och hade hur kul som helst. Dansade hela natten och lyckades lura till mig och en polare en bucket for 90 baht som egentligen kostade 150. Tror thaikillen i baren tyckte jag var sot och det tackar vi for :).

Annars, vad hande mer.. Gick hem med schweizarkillarna och Adam (som aven kommer hit imorn med sina polare. Snall som han ar sa kunde jag overfora pengar till hans konto sa jag kan overleva. Detta med pengarna ar verkligen ett STORT problem. Speciellt nar man reser ensam) runt 7-8 pa morgonen. Lagom trott i benen. En mkt fin, rolig och ball kvall maste jag saga! Ar mkt nojd med min Phangan-vistelse och glad for att vi bestamde oss for att aka dit

Fler foton kommer men sa lange far ni noja er med detta..

Me and Emma
2a bucketen for kvallen.. I think. Och da maste jag saga att 2 ar absolut MAXIMUM! ;)
I love Koh Phangan. Do I need to say more? Och visst ar jag galet snygg i mina neonfarger? Man lyste som en discokula i lamporna :)
Detta fotot tog jag och tanke pa dig Jamie! Karlek!
Visst ar det galet med alla buckets? :)
En liten del av Full Moon Party. Stranden ar verkligen SJUKT (hehe..) lang! Fett mkt folk, dans, musik och bucketsstand. Like it!

7 kommentarer:

  1. Åh,så söta bilder på er <3. Men blir lite orolig för att det hänt något eftersom ni bor var för sig nu, eller ni kanske bara känner att det kan vara skönt!
    Du är en tuff brud vännen!!
    Härligt, att det är så lätt att lära känna nya människor!
    Fyfaaaaan, vad hemskt med plånboken men tur i oturen som sagt att de inte hann sno några pengar. Och snällt av killen att du fick föra över till hans konto.
    Kul, att du fått tag i boende:)). Ha det bäst!
    Var rädd om dig gumman! Puss och kram <3 P.s. verkligen helt galet med alla buckets:), och förtår att du tänkte på Jamie <3.

    SvaraRadera
  2. Awww, gulle!!<3<3 Tänk vad sjukt om jag stått där och sålt buckets, haha!=) Vad bra att du hittat ett bra boende, det är betryggande att höra! Nu kanske du kan få tag i ett nytt visa.
    Bilderna är jättefina, vilka minnen du skapar dig! Man blir glad av att läsa om svenskorna som hjälpte dig, vilket hopp för mänskligheten!;P
    Hoppas att du träffar många fler goda och roliga människor, det är ju det man vill ha ut av sin resa, och det är det man minns bäst!
    Love you och saknar dig tokmycket!<3

    SvaraRadera
  3. jag tror jag aldrig va så social o träffade så mycket nytt folk som när jag reste. man är verkligen aldrig själv! låter som du har sjukt kul och så får vi hoppas det fortsätter va! :)

    Varför bor du o emma inte ihop längre? funkade ni inte ihop eller?

    SvaraRadera
  4. Någon börjar bli fuskigt brun :(

    SvaraRadera
  5. Usch! Inte kul att bli bestulen!
    Kul med festandet dock, fast jag börjar blir för gammal på riktigt. Hittar inte glädjen i det längre haha.

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  6. Akta dig så du inte blir SJUK av dina många buckets. Bättre att var klar i knoppen.

    SvaraRadera
  7. Håller med Willy och Anki.....läs en god bok i solstolen o ta´t lungt...Kram Mamma

    SvaraRadera