onsdag, januari 05, 2011

Framme pa Koh Tao

Framme pa Koh Tao! Fast det har vi ju varit i ca 12 timmar nu. Var framme pa on ca 09.30 efter baten som tog 2 timmar fran Chumporn. Och bussresan med Lomprayah, rekommenderas starkt! Jag och Emma har disskuterat fram och tillbaka om vi skulle vaga oss pa buss eller om vi skulle ta flyg nerat istallet. Men efter rekommendationer fran olika manniskor och efter palasning pa natet sa tankte vi att vi fick ge det en chans. Mkt prisvart och bra maste jag saga! Betalade 900 baht (ca 225 sek) och da ingick bade buss+farjebiljett. Det enda dryga var att bussen skulle ga 21.00 men var forsenad och gick inte forens 22. Jag och Emma fjaskade till oss framsatena pa overvaningen och hade riktigt schyst benplats. Vi fick ungefar 3 timmar denna natten och dom var valbehovda ;).

Nar vi val kom hit idag sa akte vi till hotellet och fick vanta dar i ungefar 2,5 timme pa vart rum. Riktigt slitna och jetlaggade kopte vi vars en dricka och slangde oss i dom mysiga golvdynorna pa restaurangterassen som tillhor hotellet. Dar sov vi i ungefar en timme innan hotellmanagern vakte oss. Val inne pa rummet sov vi i ca 2,5 timme. Haha, nu later det kanske som att vi vara sover, men sa ar det allts inte. Aven om det ar precis vad vi egentligen behover.

I morgonbitti bytar vi hotell till
Ban's dar jag ocksa har borjat med mitt Open water dykcert. Var pa introduktionskurs nu ikvall och i morgon klockan 09.00 borjar andra dagen av 4. Ar sjukt spannande men jag ar ocksa sa nervos! Men det ska nog ga bra.. :). Dykcertet betalar jag 9000 baht for (ca 2500 sek) och da fick bade jag och Emma bo gratis i dubbelrum i 4a natter. Lyx! Ban's ar jattefint sa det ska bli skont och avkopplande. Formodligen mkt finare an hotellet vi bor pa nu, haha. Badrummen ska vi inte ens snacka om :P.
Nu ska vi chilla vidare och ata en sen middag innan sangen. Lang dag i morgon och da ska jag vara pa G!
TACK for alla fina kommentarer / gor mig glad da jag saknar er alla redan! Hor av mig nar jag far mer tid till dator. KRAMAR!

7 kommentarer:

  1. Så fint hotellet ser ut! jag fick en riktigt thaikänsla nu:) lät så mysigt där på terassen med även om det bara var o vänta haah!
    Jag saknar dig med! skulle ringa dig innan när jag körde hem från lödde men det kom jag ju snabbt på att jag ju kunde försöka med;) hoppas att det går bra imorron på dyk kursen! puss o kram!

    SvaraRadera
  2. :) Åh vad jag längtar till Thailand. Härligt att pröva lite spännande saker. Buss, ta dykcert. mm.

    Mina grabbar pratar om att ta sig till småöarna utanför Koh Samui och sedan till Singapore. De drar från Bangkok den 6 eller 7 tror jag. Alltså i morgon typ... Eller?
    Känns bra att du är relativt nära haha.

    SvaraRadera
  3. Åh, vad trevligt och mysigt hotellet ser ut! Och att dricka gott och ligga på golvdynorna låter inte fel:). Så härligt med varmt väder!:) Hade inte bangat för det här hemma, lite trött på snön nu haha.
    Så coolt att gå dykkurs:). Vad tuff du är!
    Saknar dig också gumman. Micke hälsar. Puss <3

    SvaraRadera
  4. Njut av allt, krama Emmam massa från mig / Malin W

    SvaraRadera
  5. Hej hoppas du har haft en härlig dag idag och lärt dig massor om dykning. Jag har också dykt idag fast i en snödriva:)Puss o kram mamma

    SvaraRadera
  6. En hälsning från Svarte med 1dm nysnö. kramar från Anki Louise o Willy

    SvaraRadera
  7. Ååh, sova utomhus, det låter heelt underbart!!=D Vilket grymt pris, och rum ingår och allt!:O Sweet!=) Tycker det är jättehäftigt att du tar dykcert, det vill jag också göra någon gång! Hoppas allt går bra, var rädd om dig!<3 Pussar och kramar!

    SvaraRadera